На Одесу обрушилися сильна злива і штормовий вітер

 СЕГОДНЯ

На Одесу вранці 3 червня обрушилася сильна злива, а штормові пориви вітру повалили дерева. Були підтоплені кілька вулиць міста.

Так, одне дерево впало на перетині вулиць Композитора Ніщинського і Манежної, перекривши проїжджу частину. А на вулиці Довженка, біля проспекту Шевченка, дорогу перекрила впала гілка.

Дісталося і трамвайним коліям: стовбур упав поперек лінії трамвайного маршруту №13, через що довелося зупинити рух. Комунальники боролися з наслідками стихії з раннього ранку.

"З 5:00, коли почався сильний дощ, спецтехніка виїхала на вулиці міста для ліквідації можливих підтоплень", - заявили в прес-службі муніципалітету.

Також у мерії підкреслили, що спеціальні машини для відкачування води чергували на вулицях Балківській, Приморській, Середньофонтанській, Інглезі, Космонавтів, Академіка Вільямса, проспекті Небесної Сотні, Французькому бульварі і Митній площі. Також на вулиці вийшли робочі, які прочищали зливові колодязі.

Раніше ми писали, що за дві доби в Закарпатті випала місячна норма опадів – близько 120 мм. В результаті на території області підтоплено 126 домогосподарств, з них – 45 житлових будинків, а також 818 га сільгоспугідь, 170 га пасовищ. Також пошкоджено шість мостових переходів, зруйновано два мости і 650 м берегоукріплень. Найбільше постраждали Іршавський, Хустський, Виноградівський, Тячівський, Перечинський та Воловецький райони.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення