На парковці в центрі Миколаєва чоловік влаштував стрілянину

У Миколаєві поліція відкрила кримінальне провадження через стрілянину у центрі міста, яка розпочалася через конфлікт на парковці. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП у Миколаєвській області.

"Слідчі Центрального відділу поліції кваліфікували подію за ч. 1 ст. 125 КК України "Умисне легке тілесне ушкодження", та за ч. 1 ст. 129 КК України "Погроза вбивством", санкції статей передбачають покарання від накладення штрафу до обмеження волі на строк до двох років", - сказано у повідомлення.

Так, 17 лютого до Центрального відділу поліції надійшло повідомлення про те, що біля закладу громадського харчування по вул. Адмірала Макарова відбувається конфлікт між двома чоловіками, під час якого один з них застосував зброю.

На місці події поліцейські з’ясували, що сварка виникла між водіями Toyota Land Cruiser Prado і Lexus через паркування автомобілів. 71-річний чоловік, який керував автомобілем Toyota, дістав пістолет, попередньо травматичної дії, та вистрелив у вікно автомобілю Lexus. А 27-річний пасажир а/м Lexus спричинив водію Toyota тілесні ушкодження.

Наразі слідство триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення