На покинутому заводі знайшли тіло застреленого чоловіка

На території покинутого заводу "Скловолокно" у місті Бердянську знайшли тіло чоловіка, якого було вбитого на початку вересня. Про це повідомили у поліції.

"У вересні поліцейські встановили особу підозрюваного та затримали його. Проте тільки тепер, під тягарем доказів, зібраних поліцейськими, під час проведення слідчого експерименту підозрюваний у вбивстві вказав місце, де сховав тіло. Призначено додаткові експертні дослідження. Досудове розслідування триває", - повідомили у поліції.

Нагадаємо, 10 вересня до Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області звернулась жінка, 1972 року народження, із заявою про зникнення її чоловіка. Правоохоронці провели першочергові слідчо-оперативні дії та виявили автомобіль розшукуваного зі слідами його крові в салоні. Слідчим було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

За скоєння тяжкого кримінального правопорушення згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу співробітники поліції затримали жителя Бердянська, 1959 року народження, та оголосили про підозру.

Проте фігурант справи тривалий час заперечував свою причетність до злочину і відмовлявся співпрацювати зі слідством. Лише під тягарем доказів, зібраних поліцейськими в ході досудового розслідування, підозрюваний зізнався у скоєному. Під час слідчого експерименту він вказав, що тіло вбитого чоловіка сховав на території покинутого заводу "Скловолокно" у місті Бердянську.

На теперішній час тіло потерпілого вилучене та направлено на медико-криміналістичне дослідження. З тіла чоловіка вилучена куля, яка направлена на балістичну експертизу.

В ході слідства працівниками поліції встановлено, що підозрюваний зі свого пістолета спричинив вогнепальні поранення загиблому в ході раптово виниклої сварки.

Досудове розслідування за погодженням з Бердянською місцевою прокуратурою продовжено до 5 місяців. Підозрюваному загрожує до 15 років ув’язнення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення