На Полтавщині 71-річний пенсіонер намагався гранатою підірвати сусідів

На Полтавщині правоохоронці затримали жителя Миргорода за підозрою у замаху на вбивство сусідів та у зберіганні боєприпасів. Про це інформує відділ комунікації поліції Полтавщини

“Учора, 18 червня, від вибуху гранати, що стався на подвір’ї одного із будинків приватного сектору Миргорода, тілесні ушкодження отримали 67-річний власник та його 37-річний син”, — повідомили поліцейські.

За їхніми даними, внаслідок події пенсіонер отримав множинні рвані рани тіла, його родич — переломи та множинні рвані рани кінцівок і тулубу.

“За підозрою у кримінальному правопорушенні у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України затримали 71-річного мешканця одного із сусідніх будинків. Чоловік також звернувся за медичною допомогою до центральної районної лікарні з рваними ранами спини. З місця події поліція вилучила фрагменти гранати, а також інші речові докази”, — зазначили правоохоронці.

Повідомляється що за адресою проживання чоловіка було проведено обшук, під час якого виявлено металевий тубус, схожий на ручний протитанковий гранатомет і дві мінометні міни невстановленого типу, без бойових зарядів.

Правоохоронці встановили, що між сусідами існував давній конфлікт з приводу земельної ділянки.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення