На Полтавщині багатодітна мати жорстоко розправилася з немовлям: подробиці трагедії

 Fakty.ua

Співробітники Семенівського райвідділу поліції Полтавської області встановили особу жінки, яка народила і викинула немовля в зливну яму свиноферми.

Дітовбивцею виявилася заміжня 39-річна мати трьох дітей, жителька села Оболонь, де і сталася трагедія. Медики підтвердили, що кілька днів тому у неї відбулися природні пологи.

Підозрювана в скоєнні злочину дає свідчення. Четверту вагітність вона приховувала, в жіночій консультації не спостерігалася. Навіть вдома про її положенні ніхто не підозрював. Народила самостійно здорову доношену дівчинку вагою 3,500 кілограма і кинула її в бетонний колодязь зливної ями біля свиноферми, який на той момент був порожнім. Свій вчинок пояснила тим, що їй з чоловіком було б складно піднімати на ноги четверту дитину,-розповів начальник відділу комунікацій ГУ НП в Полтавській області Юрій Сулаєв.

Труп новонародженої дівчинки виявив місцевий житель. За умисне вбивство дитини багатодітна мати піде під суд. Їй загрожує покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до п'яти років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення