На Полтавщині горіло 600 кв.м покрівлі на підприємстві

14 лютого о 06:47 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у 2-поверхової будівлі на вул. Шевченка в м.Охтирка. На виклик виїхав черговий караул 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Будівля, де сталася пожежа не експлуатувалася. Про це повідомляє ДСНС

Як було встановлено, загорілася покрівля будівлі, загальна площа якої складала 600 кв.м. Утеплювачем вогонь швидко поширювався та утворилось сильне задимлення. Існувала загроза перекидання полум'я на розташовану неподалік будівлю, де знаходилися приміщення магазинів.

Зважаючи на ситуацію на гасіння додатково залучили працівників 31-го професійного пожежного посту із села Климентове та резервний караул охтирських вогнеборців. Працювати довелося в апаратах для захисту органів дихання. Для забезпечення безперебійної подачі води в осередок горіння довелось направляти пожежні автоцистерни для дозаправки від найближчих вуличних гідрантів, що знаходилися на відстані 200 та 600 м від місця пожежі.

О 07:14 вдалося зупинити подальше поширення полум'я та локалізувати загоряння на площі близько 150 кв.м. Щоб повністю приборкати вогонь пожежникам довелось розбирати конструкції покрівлі та проливати окремі осередки горіння. О 12:15 пожежу ліквідували. Всього на гасіння було залучено 26 чоловік особового складу та 5 одиниць спецтехніки пожежно-рятувальної служби.

Причина загоряння наразі з'ясовуються.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення