На Полтавщині іноземець порізав двох чоловіків та напав на правоохоронців (фото)

У Кременчуці громадянин іншої держави порізав ножем двох чоловіків, а під час затримання накинувся на правоохоронців. Про це повідомляє Департамент карного розшуку.

28 грудня до поліції надійшло повідомлення про те, що у місті Кременчук Полтавської області невідомий чоловік, перебуваючи у приміщенні кафе під час раптово виниклого конфлікту наніс ножові поранення двом місцевим мешканцям та з місця вчинення злочину зник. Потерпілих госпіталізовано.

Оперативниками невідкладно розпочато заходи, направлені на встановлення особи зловмисника та його затримання. У подальшому, спільно з іншими колегами-поліцейськими затримано 42-річного громадянина іншої держави (законність перебування в Україні встановлюється).

Під час затримання зловмисник вирішив чинити опір і наніс тілесні ушкодження одному із правоохоронців. Однак сподівання «сміливця» уникнути відповідальності були не лише марними, але й додали ще одну статтю Кримінального кодексу України до кваліфікації вчинених дій.

Наразі зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 121, ч. 2 ст. 345 КК України, вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу - тримання під вартою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення