На Полтавщині молодик підпалив себе у будинку колишньої співмешканки (відео)

На Полтавщині поліцейські врятували життя чоловікові. Надзвичайна подія сталася 7 травня близько 20:30. Мешканка села Войниха зателефонувала у поліцію і повідомила, що її колишній співмешканець має намір покінчити життя самогубством. Про це повідомили у обласному Відділі комунікації поліції.

"На місці події інспектори з’ясували, що мешканець села Мгар 1988 року народження приїхав до своєї колишньої співмешканки, аби вирішити сімейні питання. Однак під час розмови між ними виник конфлікт, у ході якого чоловік облив себе та будинок бензином і погрожував все підпалити. Поліцейські намагалися заспокоїти його та радили не завдавати шкоди собі та не вчиняти протиправних дій. На жаль, він проігнорував слова поліцейських та підпалив побутові речі і себе", - розповів начальник Лубенського районного відділу поліції Дмитро Майборода.

Інспектори поліції врятували чоловіка, швидко накривши його ковдрою, та вивели з приміщення. Потім поліцейські передали потерпілого працівникам екстреної медичної допомоги, які госпіталізували його до місцевої лікарні.

До медичного закладу за допомогою також звернувся один із патрульних. Виявилося, що в результаті гасіння пожежі він отруївся чадним газом. Після надання правоохоронцю кваліфікованої медичної допомоги його життю й здоров’ю нічого не загрожує.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення