На Полтавщині педофіл ґвалтував 13-річну сестру дружини, яка тікала з дому, а поліція її регулярно повертала

Житель Кременчуцького району неодноразово ґвалтував малолітню сестру дружини. Жертві педофіла лише 13 років. Про випадок повідомили у пресслужбі Полтавської обласної прокуратури.

"За даними слідства, обвинувачений навесні цього року неодноразово вчиняв дії сексуального характеру стосовно 13-річної сестри своєї дружини. Глобинською окружною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 31-річного жителя Кременчуцького району за зґвалтування особи, яка не досягла чотирнадцяти років, незалежно від її добровільної згоди (ч. 4 ст. 152 КК України)", - йдеться у повідомленні.

На даний час чоловік перебуває під вартою.

У коментарях під новиною у соцмережах повідомляють подробиці про неблагополучну родину. Кажуть, що сім’я живе в Градизьку. Сестра 13-річної зґвалтованої, яка часто тікала з дому, народила ще до досягнення нею 18-ти років.

"Там вирвані годи. У матері двоє дівчат: старша в 16 народила, а цій, що 13, із дому постійно тікала, поліція шукала. Вони її спеціально підстеляли, щоби бабла зрубити, шантажували його. Він спочятку платив, а потім відмовився, так вони на нього заяву накатали. У першу чергу треба притянути матір до крімінальної відповідальності. Сама все знала. А той придурок тапер хай сидить. До речі, по цій історії навіть з програми "Говорить Україна" хотіли зняти, і щось зам’яли", - пишуть у соцмережах.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення