На Полтавщині жінка зарізала чоловіка, а його останки спалила

 FaceNEWS

У Полтавській області в ході раптової сварки дружина завдала кілька ударів чоловікові ножем, від чого той помер на місці. Намагаючись приховати злочин, жінка відтягнула труп за приватний будинок і підпалила. Після цього обвуглені останки розчленувала і втопила в Дніпрі

Як повідомили в прес-службі Полтавського обласного управління Нацполіціі, виявлені останки ідентифіковані.

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу затриманої. В ході розслідування буде проведено і психіатричний огляд.

Про зникнення чоловіка ромської національності в поліцію повідомили його родичі. Зрозумівши, що злочин може бути розкрито, 53-річна жінка, яку запідозрили в скоєнні вбивства, прийшла в психоневрологічний диспансер і в деталях розповіла медикам про те, що накоїла. Її госпіталізували, а поліцейські, яким психіатри повідомили про злочин, почали розслідування.

Поки водолази прочісували річкове дно в пошуках доказів, один з фрагментів людського тіла виринув поруч з насосною станцією «Демуровка», недалеко від берега, де саме перебували рибалки. Вони і повідомили про знахідку правоохоронців. Пізніше на цьому ж місці водолази витягли інші частини тіла вбитого чоловіка.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення