На Полтавщині знайшли понівечений труп місцевого ювеліра: медики написали, що помер від переохолодження

У селищі Гожули Полтавської області знайшли тіло місцевого ювеліра. Медики, які приїхали на місце НП, констатували смерть 43-річного чоловіка. У медичній довідці написали, що він помер від переохолодження.

На думку дружини загиблого, чоловіка вбили. Жінка виявила на обличчі та тілі чоловіка безліч саден та синців, передає ТСН.

Як повідомляють журналісти, увечері 15 листопада загиблий Микола близько 10 години вечора пішов до місцевого бару по цигарки.

За інформацією видання, на камерах спостереження видно, що в барі чоловік зустрівся з невідомим. Поспілкувавшись, чоловіки пішли у бік житлових будинків.

Через деякий час Микола повернувся роздягнений до пояса, тримаючись за паркан.

16 листопада вранці тіло ювеліра знайшли перехожі неподалік його будинку й викликали на місце бригаду медиків. Там же були його куртка, светр та футболка.

“Коли я забирала тіло чоловіка з моргу, судмедексперт дав довідку, в якій написано, що Коля помер від переохолодження. Тобто він просто роздягнувся на вулиці, ліг і заснув. Можливо, було побиття, непритомність. Але це ніде не вказано. Вдома я знайшла на нирці чоловіка колоті рани. Слідчий сказав, що рани могли з'явитись під час судмедекспертизи. Мовляв, можливо там брали пробу. Тобто вони одразу прокололи, а потім ще зробили розтин? Мене це насторожило”, – розповіла дружина загиблого Тетяна.

Слідчий, який займається розслідуванням загибелі Миколи К., відповідати на запитання журналістів відмовився, посилаючись на таємницю слідства. Дружина загиблого сказала, що їй радять продати будинок та їхати з селища разом з двома дітьми 9 та 14 років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення