На Прикарпатті автобус із десятками пасажирів влетів у металеву опору моста: є постраждалі

 ТСН

В Івано-Франківській області у селі Нижнів автобус із пасажирами врізався у металеву опору на мосту через Дністер. Про це повідомили в управлінні ДСНС України області.

"5 серпня о 05:22 в селі Нижнів Тлумацького району автобус "Рено", який здійснював перевезення пасажирів на замовлення за маршрутом "м. Дніпро – м. Тлумач Івано-Франківської області", зіткнувся з металевою опорою на мості через річку Дністер", - йдеться у повідомленні. Через серйозне пошкодження автобуса водія довелося витягати за допомогою гідравлічного інструменту рятувальникам, які також відключили клеми акумуляторної батареї.

Унаслідок ДТП станом на 06:30 із різними травмами до лікарні госпіталізували водія та чотирьох пасажирів. Також п'ятьом пасажирам із легкими травмами меддопомогу надали на місці аварії. Загалом у салоні автобуса перебували близько 50 осіб. Наразі співробітники ДСНС ліквідовують наслідки дорожньо-транспортної пригоди, правоохоронці встановлюють подробиці ДТП. Нагадаємо, напередодні у Криму сталася масштабна ДТП, під час якої мікроавтобус протаранив три авто. Унаслідок аварії постраждали шестеро людей, серед яких двоє дітей.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення