На Прикарпатті водій намагався за 200 доларів відкупитися за п’яне кермування (фото)

На Прикарпатті проти водія, який їхав за кермом нетверезим і хотів відкупитися хабарем, розпочали кримінальне провадження. Про це повідомили у Секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

10 черня о 03:30 по вулиці Данила Галицького в Долині за порушення ПДР патрульні зупинили автомобіль Skoda Octavia під керуванням 31-річного мешканця Калуського району. Під час спілкування з водієм інспектори помітили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. 1,56 проміле – саме стільки алкоголю в організмі кермувальника показав "Драгер".

"Під час складання адміністративних матеріалів за керування напідпитку правопорушник запропонував правоохоронцям винагороду, аби уникнути відповідальності. Інспектори декілька разів попередили чоловіка про кримінальну відповідальність, проте це його не зупиняло. На сидінні службового автомобіля порушник залишив 200 доларів США. Для документування злочину інспектори викликали слідчо-оперативну групу", - розповіли у поліції.

Наразі слідством розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 369 Кримінального кодексу України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення