На Прикарпатті затопило житлові будинки й очікуються заморозки

 СЕГОДНЯ

На Прикарпатті через значні опади 8 травня на річках області очікується продовження підйому рівня води на 0.3-1.5 метра. А вночі 8-9 травня на території області можливі заморозки на поверхні грунту 0-3 °, в горах температура повітря може сягати 0-3 °С.

Крім цього, рятувальники ДСНС Івано-Франківщини 12 разів виїжджали на відкачування води з підтоплених будинків та прибудинкових територій.

"Рятувальники відкачували воду в селах Ямниця і Старий Лисець Тисменицького району, в місті Косів, в урочищі Дем'янів лаз, в селі Крихівці, в місті Калуш та селищі Богородчани", - повідомляють в ДСНС.

Через підйом рівня води в річці Ворона були виставлені рятувальні пости в місцях переливу води через автомобільні дороги: в селі Слобідка в напрямку села Чорнолізці перелив сягав близько 100 метрів, глибиною до 50 см. В селі Підпечари виявили перелив протяжністю близько 10 м. І глибиною до 10 см.

Крім цього, в селі Слобідка Тисменицького району рятувальний пост через водну перешкоду перевіз 15 осіб, у тому числі одну дитину.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення