На Прикарпатті знову заарештували "валентинівського стрільця": влаштував смертельне ДТП

 СЕГОДНЯ

Івано-Франківський міський суд обрав запобіжний захід підозрюваному в скоєнні смертельного ДТП, що сталося на трасі Стрий – Чернівці. Зловмисник втік з місця аварії, де загинув 30-річний водій і травмувався пасажир.

"30 червня близько 15:40 водій BMW Х5, рухаючись через село Отинія Коломийського району в напрямку міста Стрий, під час обгону попутного транспорту, допустив зіткнення з автомобілем марки Daewoo Lanos, яким керував 30-річний місцевий житель, який саме виконував маневр повороту наліво", – повідомляють в поліції.

Після ДТП водій BMW Х5, не надавши допомогу постраждалим, зник з місця події.

В аварії смертельні травми отримав водій автомобіля Daewoo Lanos, а у пасажира цього автомобіля діагностували закриті травми органів грудної клітини, черепно-мозкову травму, перелом ключиці. Його доправили до Івано-Франківської обласної лікарні.

Підозрюваному у скоєнні вказаного ДТП, 33-річному жителю Івано-Франківська, раніше засудженому за вчинення замаху на вбивство, суд обрав запобіжний засіб у вигляді утримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави. Йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Раніше ми писали, що на Прикарпатті сталася страшна аварія, в результаті якої загинула людина. Винуватцем виявився 33-річний Віктор Корягін, відомий на всю Україну як "валентинівський стрілець".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення