На приморському напрямку бойовики задіяли артилерію

Найбільш активно окупантами ведуться обстріли на приморському напрямку, в тому числі з артилерії. Про це йдеться на сторінці у Фейсбук координатора групи Інформаційний спротив Дмитра Тимчука.

Так, на передових позиціях сил АТО на ділянці схід Водяне–Широкіно противник протягом доби неодноразово відкривав вогонь з 122-мм артилерії (батарея Д-30А з позиції між Дзержинським і ветростанцией).

Ще один випадок застосування противником артилерії – ділянка північний схід Попасній. Кілька «пристрілювальних» 122-мм снарядів лягли в полях в районі Катеринівки.

В районі південніше Докучаєвська пара БМП-1 окупантів маневрувала на південний захід від Старої колонії і вела вогонь по передових позиціях сил АТО з коротких зупинок. Пізніше, під прикриттям вогню 82-мм і 120-мм мінометів, відійшла в бік Сокола.

Відзначається активне використання противником БПЛА на Светлодарской дузі для розвідки передових позицій і тактичного тилу українських військ",- підкреслив експерт

За словами Тимчука, на приморському напрямку окупанти проводять чергове перегрупування, йде посилення підрозділів противника в районі Тельманове. Через Приморське на північ пройшла бронегруппа з 2-х БМП-2 і 1 МТ-ЛБ, пізніше 2 од. БТР-80, 3 вантажівки (Урал і 2 Камаз) з боєприпасами і спорядженням. Вся бронетехніка прибула на дільницю між Старомарьевкой і Миколаївкою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення