На приватному подвір'ї у Києві пролунав вибух (відео)

Внаслідок інциденту ніхто не постраждав. Осколками пошкоджене гаражне приміщення. Поліція розшукує причетних до злочину осіб.

Близько 5-ї години ранку до чергової частини Дарницького управління поліції надійшло повідомлення про вибух на приватному обійсті.

Коли на місце події прибула слідчо-оперативна група та експерти-вибухотехніки попередньо з’ясувалося, що невідомий кинув на подвір’я невстановлений вибухових пристрій. У результаті на асфальті утворилася воронка, а осколками пошкоджена стіна гаражного приміщення.

Вибухотехніки вилучили металеві осколки для проведення експертного дослідження і встановлення типу вибухового пристрою. За попередньою версією правоохоронців, була застосована граната «Ф-1».

Подія належним чином зареєстрована. Вирішується питання щодо її правової кваліфікації. Поліція розшукує причетних до правопорушення осіб.

За фактом вибуху на подвір’ї у Дарницькому районі розпочато два кримінальні провадження: за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) та ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами та вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення