На Рівненщині ​малюка вразило струмом

На Рівненщині маленьку дитину уразило струмом. Малюка госпіталізували у Рівненську обласну дитячу лікарню.

"18 січня о 21:17 до центральної диспетчерської обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф надійшов виклик про те, що у селі Деражне Костопільського району малолітню дитину вдарило струмом. О 21:22 за вказаною адресою прибула бригада Деражненського пункту постійного базування. Батько дитини розповів, що малюк засунув невідомий предмет у розетку, внаслідок цього отримав ураження струмом. Дитині 1 рік та 8 місяців", - йдеться у повідомленні Рівненського обласного центру екстреної медичної допомоги.

Медики швидкої провели огляд пацієнта. Дитина була у свідомості, плакала. Загальних проявів ураження струмом не виявили, проте у дитини були опіки на руках.

Бригада екстреної медичної допомоги транспортувала малюка до Рівненської обласної дитячої лікарні, оскільки місцеві прояви електричного струму можуть з‘явитися впродовж найближчих 2-3 годин після ураження (судоми, втрата свідомості, порушення серцевого ритму, гальмування або затримка дихальної діяльності, що можуть спричинити смерть).

Наразі дитина під наглядом медиків Рівненської обласної дитячої лікарні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення