На Рівненщині обстріляли будинок підприємиці та місцевого депутата

У Рівненській області стався напад на будинок підприємиці, чий чоловік є місцевим депутатом. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Рівненської області.

"До поліції 22 січня близько 23 години із письмовою заявою звернулась 31-річна жителька села Стара Рафалівка, що близько 10 ранку вона виявила пошкоджені вікна, ймовірно внаслідок пострілів. Поліцейським власниця будинку, яка також є приватним підприємцем, розповіла, що близько четвертої ранку чула підозрілі звуки та гавкіт собаки", - йдеться у повідомленні.

Під час огляду місця події слідчо-оперативна група виявила пошкодження трьох вікон. Слідчі вилучили чотири предмети, схожі на частини від куль, які залишилися між камерами склопакетів.

За фактом хуліганства, вчиненого із застосуванням предмету, заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень, слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України.

Поліцейські розглядають різні версії інциденту, одна з яких пов’язана із професійною діяльністю чоловіка, який є депутатом Вараської міської ради.

У рамках кримінального провадження правоохоронці проводять слідчі дії та розшукові заходи з метою встановлення зловмисників.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення