На Рівненщині п’яний чоловік кинув у людей гранату

 УНН

На Рівненщині, у селі Рокитне, нетверезий молодик кинув під ноги гранату молодій парі. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

"Поліцейські з’ясували, що другого січня близько 20 години на вулиці Пролетарська у селищі Рокитне до хлопця та дівчини підійшов нетверезий молодик та почав конфліктувати. Згодом він дістав з кишені куртки гранату, яку кинув під ноги парі", - йдеться у повідомленні.

Граната не вибухнула. Налякана дівчина відразу зателефонувала на 102. Почувши це, зловмисник підняв небезпечний предмет і подався геть. Його затримали на сусідній вулиці поблизу місця проживання.

Поліція виявила в кишені куртки 20-річного рокитнівчанина та вилучила корпус ручної осколкової гранати "Ф-1" і відокремлений запал до неї, які направлені для проведення експертизи.

Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі готують матеріали для повідомлення йому про підозру у вчиненні хуліганства за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від трьох до семи років. У рамках досудового розслідування поліцейські встановлюють також походження гранати.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення