На Рівненщині п'яний водій збив пішохода на смерть

 СЕГОДНЯ

Внаслідок двох дорожньо-транспортних пригод на Рівненщині загинула одна людина, ще одна отримала поранення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

За інформацією правоохоронців, близько 22-ї години 14 серпня в селі Острожець Млинівського району водій автомобіля Ford S-Max, 40-річний місцевий житель допустив наїзд на пішохода, який знаходився на проїжджій частині.

"В результаті ДТП 20-річний житель села Острожець отримав несумісні з життям травми і помер на місці події", – йдеться у повідомленні.

Медичний огляд показав, що водій перебував у стані алкогольного сп'яніння: алкотестер показав 1,92 проміле.

"Чоловіка затримали ... наразі вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого)", - уточнили в прес-службі.

Інша дорожньо-транспортна пригода сталася на автодорозі Київ – Чоп в селі Гусари. Водій автомобіля Renault Trafic, 34-річний житель Львова, не впорався з керуванням і з'їхав у кювет, в результаті чого один з пасажирів отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку та політравми. Чоловіка госпіталізували в травматологічне відділення Радивилівської лікарні.

В даній події водій був тверезий, проводиться досудове розслідування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення