На Рівненщині поліцейський врятував дитину (відео)

У Великодню ніч дільничний офіцер поліції Руслан Ягодка разом із небайдужими громадянами допоміг острозьким працівникам ДСНС врятувати 16-річного хлопця. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області

Поліцейський ніс службу із забезпечення публічної безпеки та порядку біля храму в селі Новомалин, коли черговий районного відділу поліції повідомив, що неподалік у ставу, з якого спустили воду, болото затягує 16-річного підлітка. Коли лейтенант поліції прибув до водойми, то разом із небайдужим чоловіком до приїзду рятувальників кинувся діставати неповнолітнього

«Хлопець був за кілька десятків метрів від берега, його затягло трясовиною майже по шию, — розповідає Руслан Ягодка. — Разом з охоронником ставка ми вирішили не витрачати часу та почали самостійно допомагати хлопцеві. Ми накладали підручні дошки на мул, аби і нас не затягнуло. Коли проклали на метрів вісім-десять, прибули працівники ДСНС, які дістали у напівпритомному стані підлітка за лічені хвилини»

21-річний лейтенант Руслан Ягодка рік тому прийшов на службу в поліцію. Рішення стати поліцейським було спонтанним, однак про свій вибір молодий офіцер не шкодує. Спочатку працював у групі реагування патрульної поліції, потім у секторі моніторингу, а коли у грудні став дільничним офіцером, зрозумів, що щоденна робота з людьми йому подобається найбільше.

Молодий офіцер обслуговує територію чотирьох сільських рад Острозького району:

«Не очікував, що і в місті, і в районі настільки необхідна допомога поліцейського. Комусь моральна, а комусь профілактична. Я зрозумів, що хочу допомагати людям. Історія порятунку хлопчика мені ще раз довела, що я опинився в потрібний час в потрібному місці, значить обрав професію поліцейського недарма»

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення