На Рівненщині працівники депо з тепловозів зливали до 30 тонн пального щомісяця

Зливали від 15 до 30 тонн пального з тепловозів щомісяця – на Рівненщині затримали п’ятьох працівників локомотивного депо. Про це повідомляє Департамент карного розшуку.

Викрили діяльність угруповання оперативники управління стратегічних розслідувань у Рівненській області та слідчі Рівненського районного управління поліції.

Встановлено, що працівники локомотивного депо регіональної філії Укрзалізниці організували розкрадання пального. Злите з тепловозів пальне фігуранти реалізовували мешканцям області, а також через нелегальні АЗС.

Щомісяця в такий спосіб працівники депо отримували від 15 до 30 тонн пального і відповідно від 500 тисяч до мільйона гривень «прибутку». Кошти розподілялися між всіма учасниками угруповання.

23 липня трьох працівників локомотивного депо затримали «на гарячому», вони встигли злити 200 л пального. Крім того, за результатами проведення 32-х санкціонованих обшуків поліцейські вилучили 2880 л, понад 750 тис. грн, тару для зберігання викраденого пального та «чорнові» записи.

Всього у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України правоохоронці затримали п‘ятьох осіб. Усім повідомлено про підозри ст. 27, ч. 3 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Наразі усім підозрюваним обрані запобіжні заходи: чотирьом особам - у вигляді тримання під вартою, ще одному учаснику – домашній арешт.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення