На Рівненщині спіймали грабіжників: обчистили вантажівку на два мільйони гривень

 СЕГОДНЯ

На Рівненщині затримали грабіжників, які викрали з причепа вантажівки 105 плазмових телевізорів вартістю два мільйони гривень, і збиралися переправити товар до Білорусі.

"Семеро чоловіків, двоє з яких українці, один азербайджанець і четверо білорусів у віці від 33 до 45 років потрапили вночі на територію стоянки і, шляхом зрізу тросів і злому дверей, викрали з причепа вантажного автомобіля IVEKO понад сотню плазмових телевізорів. Через паркан чоловіки перевантажили викрадене майно до своєї машини, опломбували замки дверей, заздалегідь підготувавши фальшиву документацію на техніку", – повідомляють у поліції.

Незабаром всіх учасників злочинної групи затримали без шансу перетнути кордон України. У фігурантів вилучено вкрадені телевізори, радіостанції, документи, тисячу доларів, 10 тис. гривень, оргтехніку, три автомобілі, підроблені документи на викрадену техніку. Зловмисників помістили до ізолятора тимчасового тримання. Також слідчі підготували клопотання до суду про обрання їм запобіжного заходу у виді утримання під вартою.

Нагадаємо, нещодавно у Львові правоохоронці затримали серійного грабіжника. 21-річний юнак грабував людей у відділеннях банків.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення