На Рівненщині у страшній ДТП постраждали восьмеро людей (фото)

У дорожньо-транспортній пригоді, що сталася на автодорозі «Київ-Ковель» п’ятого липня, постраждали восьмеро жителів Сарненського району. Трьох із них госпіталізували до районної лікарні.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що 41-річний водій автомобіля "Нива-Шевроле", житель села Рудня-Карпилівська, рухаючись зі сторони міста Сарни в напрямку села Страшеве, здійснюючи поворот ліворуч, не надав переваги в русі мікроавтобусу «Mercedes-Benz Vito». Останнім керував 33-річний житель села Ясногірка. У салоні його авто перебували 32-річна вагітна дружина, п’яти і трьохрічний сини.

У результаті зіткнення обох транспортних засобів усім учасникам ДТП знадобилася допомога медиків. Водія «Ниви» із переломом ноги, закритою черепно-мозковою травмою та його 38-річну дружину із струсом головного мозку, численними забоями госпіталізували у травматологічне відділення Сарненської районної лікарні. Ще двох пасажирів: 34-річну жительку села Чабель та її дев’ятирічного сина після надання медичної допомоги відпущено додому.

Водій мікроавтобуса отримав забої тіла, його вагітна на четвертому місяці дружина - тупу травму живота та осадження ніг, Трирічний син отримав тілесні ушкодження у виді закритої черепно-мозкової травми та струсу головного мозку. Усіх трьох після надання медичної допомоги відпустили додому. А п’ятирічного сина із тупою травмою живота госпіталізували у хірургічне відділення Сарненської лікарні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України

Автомобілі з механічними пошкодженнями поміщені на території Сарненського відділу поліції.

Триває досудове розслідування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення