На Рівненщині вчитель отримав умовний термін за розбещення 10-річної дитини

На Рівненщині Здолбунівський районний суд покарав умовним терміном вчителя, який розбещував 10-річну дитину. Про це йдеться в опублікованному рішенні суду.

Зазначається, що в січні цього року чоловік, "усвідомлюючи характер власних дій, висилав дитині свій оголений статевий орган (член) в ерегованому стані, своє оголене тіло, вів переписку сексуального характеру з потерпілою та спонукав останню перекинути на його мобільний телефон фото її оголеного тіла, відеозаписи з доторканням до своїх статевих органів".

Зараз дитина боїться відвідувати гуртки та ходити до школи. Суд визнав вчителя винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 156 КК України та призначив йому покарання законом у виді позбавлення волі на строк 5 років, з позбавленням права займатись діяльністю у сфері освіти та позашкільного виховання дітей на строк 3 роки.

Однак вчителя звільнили від відбування призначеного покарання з випробуванням, якщо він протягом 3 років не вчинить нового кримінального правопорушення. Також чоловік повинен виплатити дитині 100 тисяч гривень моральної шкоди та 20 тисяч гривень витрат на правничу допомогу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення