На шестирічну австрійку подали в суд через зіткнення з жінкою в горах

 Lenta.ru

В австрійському суді пред'явили звинувачення шестирічної дівчинці через те , що в результаті її дій гірськолижниця отримала серйозні травми. Про це повідомляє The Local.

Жінка вимагає від дитини, з якою зіткнулася на трасі, 38 тисяч євро в якості відшкодування збитків. Інцидент стався на курорті поблизу швейцарського кордону. Незалежний експерт, запрошений судом, заявив, що провину за це повинні розділити обидві сторони. Яка вважає себе постраждалою раніше подавала позов проти батька дівчинки і її лижного інструктора, однак він був відхилений. В результаті обох залучили в якості свідків, показання вони дали 17 грудня.

Рішення суду очікується на початку 2016 року. За словами адвоката жінки, з-за пошкоджень, які у неї зафіксовані, кататися вона більше не зможе. В Австрії дитина не може нести відповідальність, якщо мова йде про цивільні позови. Позивач, однак, може скористатися юридичною лазівкою, яка дозволяє залучити до відповідальності неповнолітнього в тому випадку, якщо вдасться довести, що дитина усвідомлювала наслідки своїх дій.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення