На Ставропіллі після теракту евакуюють лікарні, школи і дитсадки

 ТАСС

У Новоселицькому, де стався теракт у відділення поліції, евакуйовані всі дитячі садки, школи та лікарні. Про це повідомляє прес-центр губернатора Ставропольського краю (РФ) Володимира Владимирова.

Також місцевих жителів просять залишатися в приміщеннях і не виходити на вулицю. "Не виключається, що це був відволікаючий маневр, і можуть бути вжиті інші злочинні дії", — підкреслив Владимиров.

Нагадаємо, раніше на будівлю ОВС Новоселицького району Ставропілля, за попередніми даними, напали не менше чотирьох бойовиків. Вони спробували проникнути на територію відділу поліції. Один з них був ліквідований, троє інших здійснили самопідрив в декількох метрах від будівлі ОВС. Біля відділу поліції в Новоселицькому пролунало від трьох до п'яти вибухів. Постраждалих серед населення і правоохоронців немає.

Як повідомляє "ТАСС" з посиланням на правоохоронні органи краю,у зв'язку з нападами терористів на поліцейське відділення в Ставропольському краї РФ поліція оголосила режим контртерористичної операції. Також вирішується питання про порушення кримінальної справи. Крім того, за вказівкою глави МВС Росії в Ставропольський край направлені співробітники центрального апарату відомства.

Офіційний представник МВС Ірина Вовк повідомила, що "за вказівкою міністра внутрішніх справ РФ генерала поліції Росії Володимира Колокольцева в регіон відправлена оперативна група досвідчених працівників центрального апарату МВС".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення