На столичних Осокорках знайшли труп чоловіка (фото)

Київська поліція звертається до громадян із проханням допомогти встановити особу загиблого. Тіло чоловіка правоохоронці виявили у річці Дніпро на території Дарницького району.

Зазначається, що 9 червня близько 13:20 до поліції надійшло повідомлення про виявлення трупа людини у річці на столичних Осокорках. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Прикмети чоловіка: на вигляд 40-55 років, зріст 175 см, обличчя кругле, волосся темне з незначним проявом сивини. Особливих прикмет немає. Був одягнений у футболку з довгим рукавом чорного кольору із замком (термобілизна), светр фірми «Under Armour» фіолетового кольору (термобілизна), футболку з довгим рукавом чорного кольору (термобілизна), спортивні чорні штани фірми «Adidas», кросівки чорного кольору з бежевими шнурками фірми «NIKE», розмір 42.

Працівники поліції проводять оперативно-розшукові заходи, аби встановити особу загиблого, а також обставини смерті. Звертаємось до громадян, якщо хтось володіє будь-якою інформацію стосовно даної події, повідомити за номерами: (097) 371 41 49 або на спецлінію 102.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення