На столичній Борщагівці вбили чоловіка (фото)

 УНН

У Києві правоохоронці з'ясовують обставини вбивства чоловіка на столичній Борщагівці. Про це повідомили в прес-службі поліції Києва.

Так, інформація про загиблого надійшла в поліцію від лікарів. На місці події, в квартирі загиблого, біля тіла померлого з ножовим пораненням шиї правоохоронці виявили ще одного чоловіка, який спав і був у стані сильного алкогольного сп'яніння. Чоловік нічого пояснити правоохоронцям не зміг.

Правоохоронці вилучили з місця події ймовірне знаряддя злочину - ніж. Його відправили на експертизу.

За словами родича померлого, він знайшов чоловіка в крові і намагався надати йому допомогу. Нібито родич з цивільною дружиною повернулися після вигулу собак і застали постраждалого ледь живим. Однак, з'ясувалося, що саме він завдав смертельне поранення 58-річному родичу. Цивільна дружина, на очах якої це відбувалося, згодом підтвердила версію правоохоронців.

Дані про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає до п'ятнадцяти років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування. 36-річного підозрюваного затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Слідчі підготували клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення