На столичній Оболоні неповнолітня дівчина напала на хлопця

Дівчина зірвала з шиї хлопця золотий ланцюжок і втекла. Оперативники впіймали її неподалік від місця злочину. У поліції за фактом пограбування розпочато кримінальне провадження.

Вночі до чергової частини Оболонського управління поліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що невідома особа викрала у нього золотий ланцюжок.

На місці події правоохоронці з’ясували, що подія трапилася у розважальному закладі, де відпочивав заявник. Він зізнався, що був напідпитку в той момент, коли до нього підійшла незнайомка та зірвала прикрасу.

Оперативні працівники 1-го відділу поліції Оболонського управління розшукали очевидців пограбування, які надали детальний опис зловмисниці.

Правоохоронці почали відпрацьовувати території поблизу місця події та згодом помітили схожу за описом дівчину. Побачивши поліцейських, дівчина зізналась у причетності до злочину і сказала, що вже встигла здати ювелірний виріб у ломбард.

Оперативники доставили 14-річну киянку до управління поліції, де відібрали у неї пояснення.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.

Нині розслідування триває. Правоохоронці збирають необхідну доказову базу, щоби повідомити правопорушниці про підозру та притягнути до відповідальності.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення