На столичній Оболоні затримали озброєного мешканця Одеси (фото)

На проспекті Героїв Сталінграду співробітники поліції зупинили транспортний засіб на іноземній реєстрації для перевірки законності перебування на території України. Під час спілкування водій автомобіля помітно нервував, тому патрульні запропонували провести огляд транспортного засобу. У результаті перевірки правоохоронці виявили предмет схожий на пістолет та набої до нього. Про це повідомляє поліція Києва.

Для з’ясування обставин справи та належного документування події на дану адресу викликали слідчо-оперативну групу Оболонського управління поліції.

Чоловіка затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився неодноразово судимий мешканець міста Одеси, 1991 року народження. За висновком експерта, вилучене належить до вогнепальної зброї, виготовлене шляхом переробки сигнально-шумового пістолету та сім бойових набоїв до нього.

Слідчий Оболонського управління поліції повідомив фігуранту про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Наразі районний суд столиці обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до семи років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення