На столичній Троєщині біля магазину розстріляли чоловіка (фото)

У Києві на вулиці Братиславській сталася стрілянина. Через помсту чоловік спричинив два вогнепальні поранення своєму знайомому, якого у тяжкому стані госпіталізували до лікарні. Про це повідомили у поліції міста.

"Фігурант з 26-річним потерпілим були знайомі. Останній був наставником на роботі, на яку влаштувався підозрюваний. По закінченню випробувального терміну чоловіка звільнили та не сплатили заробітну плату. До цього він вважав причетним його знайомого, тому вирішив помститися. Так, зловмисник під’їхав на велосипеді до магазину та здійснив кілька пострілів у бік жертви", - повідомив начальник відділу кримінальної поліції Деснянського управління поліції Андрій Табала.

Потерпілого госпіталізували з вогнепальними пораненнями в праве око та пахову зону. Затриманий - 35-річний мешканець сусіднього району, раніше судимий за наркозлочини.

Слідчим відділом Деснянського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Затриманому оголошено про підозру у вчиненні злочину. На час досудового розслідування фігурант перебуватиме під вартою. Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення