На столичному Андріївському узвозі побудували "крематорій" (фото)

На історичній вулиці міста Києва Андріївському узвозі за підтримки корпорації "Рошен" відбудеться відкриття оновленої будівлі. Про це йдеться на сторінці у Фейсбук Громади Андріївського узвозу

"Поки йшло будівництво, всі були переконані, що фасад тимчасовий, "монтажний". Але підходить час відкриття та підняли завісу. Виявилося, що будівля театру, розташованого в серці старовинного Києва після реконструкції планується запустити в такому вигляді.

Те, що ми сьогодні побачили - це дизайн крематорію, промислової вентиляційної системи. Або 1-2 блоків ЧАЕС, - які радянські інженери і архітектори також реалізували за допомогою чорних кубічних будівель.

Але ніяк не театру, розташованого на старовинній, самої туристичної вулиці столиці України.

Друзі, мені складно повірити в те, що відбувається. Мені не віриться, що це взагалі можливо. Хто дав дозвіл на будівництво цього "енергоблоку" на єдиній пішохідній туристичної вулиці?

Логіка така ж як з будинком-монстром на Подолі - якщо пофарбувати верхні поверхи в блакитний колір, ніхто не помітить, що поверхів на 7 більше ніж потрібно. "Театр-монстр" - пофарбували в чорний - щоб зливалося з Замковою горою?

"Скажіть людям в камуфляжі, які плавають по місту, що ми їх все одно бачимо" - як не фарбуй, це видно.

Це шкоди міжнародному іміджу Києва. ВсійУкраїні. Так як саме за центральними туристичними вулицями столиці гості складають свою думку про Київ та країну взагалі.

Архітектура, Мінкульт, де ви? Як можна було схвалити цей проект на Андріївському узвозі? КМДА? Управління туризму? Спонсор "реконструкції" - В'ячеслав Москалевський, директор ROSHEN, ви бачили, що спонсоруєте? Архітектор Oleg Drozdov, ви розуміли, для якої вулиці робите цей проект? Ви обрали дуже невдалий спосіб прославитися. Це стосується всіх.

За інформацією місцевих, в цей вівторок, 29 листопада, 09:45 за інформацією КМДА, відбудеться відкриття фасаду, - знімуть зелену завісу, оголивши будівлю з металевої вагонки. Повинні бути люди з КМДА. Приходьте і ви", - закликали активісти.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення