На столичному Подолі за скоєння вбивства на місці злочину затримали чоловіка

Тяжкий злочин стався пізно ввечері у приватному секторі на вулиці Гомельській. Підозрюваного затримали прямо на місці події.

До Подільського управління поліції надійшло повідомлення, що в одній із орендованих кімнат приватного будинку знаходиться чоловік із ножовим пораненням грудної клітини. За вказаною адресою негайно прибули наряди патрульної поліції та слідчо-оперативна група територіального управління поліції.

Як розповів начальник Подільського управління поліції Владислав Іщенко, трагічний інцидент відбувся між двома сусідами, які винаймали в цій оселі кімнати. Того дня 29-річний потерпілий разом зі своїми приятелями святкував день народження. При цьому у помешканні голосно грала музика та було чути гамір. Звуки шумного застілля не сподобалися 46-річному сусіду, який вирішив зробити компанії зауваження.

"Спочатку він намагався словами втихомирити товаришів, а потім ситуація кардинально змінилася: агресивний чоловік розпочав бійку та у розпалі конфлікту схопився за ніж. Свідки події негайно викликали «швидку» та повідомили про подію поліцейським", - повідомив Владислав Миколайович.

У кареті «швидкої» під час реанімаційних дій молодик помер. А цим часом оперативники вже спілкувалися із підозрюваним, який зізнався у скоєному.

"Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився житель Луганської області, який тимчасово мешкав у столиці", - додав Владислав Іщенко.

Слідчим відділом Подільського управління поліції відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Правопорушнику обирається міра запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення