На стрімі скандального російського блогера померла дівчина: причина шокує

Адвокат скандального російського стрімера Стаса Решетнікова, більш відомого як ReeFlay, назвав причину смерті Валентини Григор'євої, яка загинула під час прямого ефіру. Його слова передає Telegram-канал Mash.

"Дівчина загинула від крововиливу в мозок. Відповідна довідка є в кримінальній справі. Відповідно до висновку патологоанатома, Валентина Григор'єва померла внаслідок закритої черепно-мозкової травми, крововиливу в м'які тканини голови, двосторонньої субдуральної гематоми і субарахноїдального крововиливу головного мозку. При цьому захист наполягає: все це ніяк не пов'язано з побиттям або перебуванням на морозі. Крововилив міг статися від таблеток, алкоголю або інсульту", - передає Telegram-канал Mash слова адвоката блогера Євгена Кулагіна.

Дівчині було лише 27 років. Вона померла сиротою: її виховували бабуся-пенсіонерка і мати-водій трамвая, обидві померли в цьому році. Загибла - уродженка Краснодара, яку друзі знали під псевдонімом Валентина Геніальна. Вона жила з Решетніковим в орендованому заміському будинку в Підмосков'ї.

Що передувало загибелі

У ніч на 2 грудня Григор'єва брала участь у треш-стрімі - формат, в якому учасники за гроші виконують завдання глядачів у прямому ефірі. За версією слідчих, блогер бив Григор'єву, після чого вона померла на очах численних глядачів трансляції.

Як повідомляв Telegram-канал "Двач", Станіслав напередодні ввечері посварився з Валентиною і вигнав її на вулицю на кілька годин. Коли він приніс її роздягненою назад в будинок, то подумав, що вона непритомна, й самостійно намагався відкачати її. Глядачі робили підказки Решетнікову в прямому ефірі. В очікуванні медиків блогер плакав і звинувачував себе в тому, що сталося.

Раніше повідомлялося, що причиною смерті Григор'євої стала зупинка серця від отруєння, а переохолодження було обтяжуючою фактором. Блогер наполягає, що у нього не було намірів вбити Валентину.

Увечері 3 грудня Решетнікова затримали слідчі. Його підозрюють в умисному спричиненні тяжкої шкоди здоров'ю, що спричинило смерть дівчини.

На цих фото дівчина вже мертва. Користувачі соцмереж спочатку вважали, що все побачене — інсценування: на ліжку лежить мертва дівчина, хлопець веде прямий ефір і розпиває шампанське, а на задньому плані можна побачити медичного працівника, яка констатувала смерть Валентини.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення