На Сумщині 21-річний молодик обніс квартиру рідного брата

У Лебедині Сумської області чоловік обікрав рідного брата. За кілька годин поліцейські викрили зловмисника.

"По допомогу до поліцейських звернувся 33-річний мешканець міста Лебедин та розповів, що у нього з квартири за невідомих обставин зникли дві золоті каблучки та браслет. Також додав, що у скоєному запідозрив свого брата, який зараз з ним проживає", - йдеться у повідомленні Відділу комунікації поліції Сумської області.

Працівники поліції з’ясували, що зникнення золота – справа рук 21-річного брата заявника. Той своєї причетності до злочину не заперечував та пояснив свій вчинок безгрошів’ям. Зловмисник зізнався, що частину викраденого вже встиг реалізувати, а зароблені у такий спосіб гроші витратив.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 185 "Крадіжка" Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення