На Сумщині чоловік зарізав матір та намагався вбити батька (фото)

В місті Ромни, в результаті сімейної сварки, чоловік спричинив тілесні ушкодження батькові та вбив свою рідну матір. Про це повідомляє поліція Сумської області.

Подія сталася вчора вдень. В одному з будинків по вулиці Індустріальній, що у районному центрі, між 35-річним роменчанином та його батьками сталася сімейна сварка.

В результаті конфлікту, чоловік, за допомогою молотка, спричинив тілесні ушкодження голови своєму 59-річному батькові, а 59-річній матері наніс кілька ножових поранень, від яких вона померла на місці.

Зрозумівши, що накоїв, чоловік вибіг геть з квартири в тому, в чому був одягнутий – у футболці, спортивних штанях та без взуття. Тікаючи вулицею, біля одного з приватних будинків помітив чийсь велосипед, тож скочив на нього і поїхав.

На пошуки вбивці був зорієнтований весь особовий склад Роменського районного відділу поліції, і через кілька годин зловмисника вдалося знайти та затримати.

Наразі поліцією відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 «Вбивство» Кримінального кодексу України. Зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення