На Сумщині молодик зарізав рідного 14-річного брата

На Львівщині поліцейські затримали мешканця Сумської області, причетного до вбивства свого молодшого брата. Злочин був вчинений на Сумщині – розпізнати зловмисника та встановити його місце перебування правоохоронцям допомогли камери відеоспостереження, розміщені в рамках програми "Безпечна Львівщина".

"Тіло 14-річного хлопчика, мешканця одного з сіл у Сумській області, з ознаками насильницької смерті було виявлене 18 квітня у господарському приміщенні за місцем проживання. На тілі загиблого співробітники поліції Сумщини виявили ножові поранення в ділянці горла та інші тілесні ушкодження, які стали причиною смерті", - розповіли у поліції.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2. п.2 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Проведеними заходами правоохоронці Сумщини встановили, що до вбивства неповнолітнього причетний його старший брат віком 23 роки, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності і проживав у тому ж будинку. Злочин міг бути вчинений з корисливих мотивів.

Орієнтування на зловмисника були передані співробітникам поліції усіх областей України і 19 квітня оперативники поліції Львівщини виявили чоловіка, схожого за прикметами на розшукуваного, у місті Трускавець Дрогобицького району, куди він прибув потягом.

Того ж дня поліцейські затримали розшукуваного. Його передадуть полійцейським Сумщини, які проводять досудове розслідування у кримінальному провадженні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення