На Сумщині намагалися підірвати військомат

 ЕСПРЕСО.TV

У місті Ромни Сумської області поліція з’ясовує обставини вибуху в дворі районного військкомату

Про це повідомляє прес-служба поліції Сумщини.

Сьогодні вночі о 00:20 до поліції м. Ромни звернувся черговий місцевого військкомату, який повідомив, що почув зі сторони вулиці звук, схожий на вибух.

Згідно із повідомленням, працівники поліції, які виїхали для перевірки вказаного повідомлення, обстежили прилеглу до військкомату територію, а також вулиці міста, однак жодних ознак, які б вказували на те, що десь щось вибухнуло, не виявили.

"Ситуація прояснилась вже вранці, коли до чергової частини знову зателефонував черговий військкомату та повідомив, що на закритій території, у дворі військкомату він виявив сліди від вибуху гранати: незначні пошкодження асфальтного покриття двору та кузова автомобіля. Постраждалих не має. На місці події виїхав начальник ГУНП в Сумській області. Працює слідчо-оперативна група, вибухотехнік, кінологічна служба", - йдеться у повідомленні.

Дана подія зареєстрована до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за двома статтями Кримінального кодексу України: ч.4 ст.296 (хуліганство) та ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення