Побив та підпалив будинок: на Сумщині рецидивіст вбив 90-річну пенсіонерку (фото)

На Сумщині під час гасіння пожежі в старенькому будинку було виявлено обгорілу та нажаль вже загиблу 90-річну господарку. Встановлено, що на бездиханному тілі бідолашної наявні численні тілесні ушкодження різної локації, у тому числі переломи ребер. Вбивцю пенсіонерки затримали. Про це повідомляє місцева поліція.

Працівниками управління карного розшуку спільно з оперативниками Лебединського ВП ГУНП в Сумській області проведено комплекс оперативно-розшукових заходів та відновлено в деталях події трагічного дня.

Як виявилося, до 90-річної жительки м. Лебедин Сумської області два дні підряд навідувався 31-річний зловмисник щоб «попросити» грошей. Працювати й заробляти чесною працею йому напевно заважала попередня судимість. Коли ж старенька на чергове прохання відмовила - поганець почав її бити.

Після нанесення тілесних ушкоджень нелюд забрав незначну суму грошових коштів і цінні речі потерпілої та, залишивши бабусю на підлозі, підпалив її будинок. Оскільки поганець підпалив саме ту кімнату, де була господарка і вогонь поширювався дуже швидко - врятувати стареньку не вдалося..., остання отруїлася.

Поліцейськими проведено слідчі дії за місцем мешкання вбивці та вилучено викрадене майно та інші речові докази.

1 лютого 2021 зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні низки злочинів, вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу - звичайно тримання під вартою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення