На Сумщині педофіл, який зґвалтував 11-річну дитину, приніс поліцейському хабар (фото)

На Сумщині 50-річний педофіл, який зґвалтував дитину приніс слідчому гроші, аби той зам'яв справу. Про це повідомляє ДБР.

Збоченець запропонував правоохоронцю 50 000 гривень хабаря, а коп повідомив про це внутрішню безпеку Нацполіції.

Нахабного злодія затримали у поліцейському відділку оперативники. Грошові кошти вилучено.

Наразі, під процесуальним керівництвом Сумської окружної прокуратури, хабародавцеві готується оголошення підозри за ч.3 ст.369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) та ч.1 ст.343 (Втручання в діяльність працівника правоохоронного органу, судового експерта, працівника державної виконавчої служби, приватного виконавця) Кримінального кодексу України. В процесуальному порядку його затримано.

Як повідомляє прокуратура, чоловік з 2018 року періодично вчиняв сексуальне насильство щодо дівчини, якій на той час було 11 років. Оскільки син підозрюваного співмешкав із матір’ю потерпілої, то дівчинка приходила до нього, щоб допомогти по господарству. Користуючись відсутністю сторонніх осіб, чоловік вчиняв із дитиною насильницькі дії сексуального характеру. Більше трьох років дівчинка терпіла. Лише коли чоловік одного дня під час сварки почав бити матір дівчинки, а потім і її саму, дитина наважилась розповісти. Мати дівчинки звернулась у поліцію.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення