На Сумщині поліцейські врятували юнака-інваліда від смерті

 МВС

Юнак, хворий на ДЦП, загубився в лісі неподалік свого села. Мати з односельцями кілька годин витратили на пошуки, і врешті звернулися за допомогою до поліції. Правоохоронцям знадобилось двадцять хвилин, аби знайти замерзлого хлопця, і передати його батькам. Допомогла у розшуках зниклого юнака спеціально навчена поліцейська вівчарка на ім‘я Едвін.

До відділення поліції Сумського району пізно увечері зателефонувала жителька села Новосуханівка, та повідомила, що ще вдень з дому пішов її хворий син Олександр, і до нинішнього часу додому не повернувся. Стурбовані мати і незрячий батько не знаходили собі місця вдома. Мати спільно з найближчими родичами та сусідами оббігали село та його околиці, гукаючи хлопця, але той не відзивався.

Хтось порадив звернутися за допомогою до поліції. Прибулі на виклик старший сержант поліції Микола Гармаш та старший сержант поліції кінолог Олександр Яковенко, разом зі службовою собакою Едвіном, вирушили на пошуки.

Пес швидко взяв слід. Вся операція по розшуку зниклої людини у співробітників поліції зайняла не більше двадцяти хвилин. Хворого юнака знайшли на в’їзді до села, буквально за п'ятнадцять метрів від дороги, у лісосмузі. Він лежав, згорнувшись клубочком на мокрій холодній землі, з заплющеними очима. Зважаючи на осінню погоду, хлопець, що не ладен сам дати собі ради, міг запросто замерзнути, не доживши навіть до ранку.

Поліцейські передали молодого чоловіка батькам, які щиро дякували правоохоронцям за допомогу і порятунок сина.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення