На Сумщині сусід забив до смерті жінку, а потім повісив її чоловіка

На Сумщині в місті Охтирка 36-річний чоловік забив жінку, задушив її чоловіка, а потім зімітував його самогубство. Про це повідомляє місцева поліція.

Зазначається, що місцевий житель заявив у поліцію про зникнення сусідів. Прибувши за викликом, правоохоронці виявили в будинку два трупи – повішеного чоловіка та його співмешканку зі слідами побоїв на тілі.

Спочатку здавалося, що нібито чоловік побив до смерті співмешканку, а потім вчинив самогубство через повішання. Однак у ході проведення слідчих дій встановлено, що до злочину причетна ще одна людина. Як з’ясувалось, 12 вересня 2020 року до загиблих приходив їх знайомий. На ґрунті ревнощів він спочатку задушив 42-річного чоловіка, а потім побив до смерті 54-річну жінку. Щоб уникнути покарання, інсценував самогубство чоловіка.

Дії підозрюваного кваліфіковано за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілої) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення