На Сумщині жінка вдома тримала гранати та вибухівку

 УНН

На Сумщині в Глухівському районі правоохоронці викрили жінку, яка незаконно зберігала вдома набої, гранати та інші боєприпаси і вибухівку. Про це УНН повідомили в прес-службі поліції Сумської області.

Повідомлення про арсенал боєприпасів та вибухівки до поліції надійшло від 42-річного жителя Глухівського району. Чоловік, аби убезпечити себе та свого сина, повідомив, що його колишня 40-річна дружина, з якою мешкають під одним дахом, знайшла вибухонебезпечні речовини та принесла їх додому.

За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група. Та в будинку окрім чотирьох патронів правоохоронці нічого незаконного не знайшли. Поспілкувавшись з господинею дому, правоохоронці довідались, що два тижні тому на узбіччі дороги жінка знайшла пакунок з вибухівкою та боєприпасами, які принесла додому та сховала на горищі. Після того, як колишній чоловік знайшов “вибухонебезпечний пакунок” та влаштував з цього приводу сварку, жінка віднесла боєприпаси в ліс.

За інформацією правоохоронців, коробку з арсеналом боєприпасів вони знайшли між деревами, під гіллям. В коробці вони виявили понад 200 набоїв калібру 5,45 мм, дві гранати РГД-5 та Ф-1, два запали від гранат, одну сигнальну ракетницю, дві стріляні гільзи та порох.

За цим фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 (незаконне зберігання зброї, боєприпасів та вибухівки) Кримінального кодексу України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення