На Сумщині жінка "замовила" власного чоловіка

Замовниця – жителька Конотопу, жертва – її чоловік. В якості винагороди тому, хто лишить його життя жінка пропонувала дві тисячі гривень. Невідомо до яких наслідків рано чи пізно привів би її злочинний задум, як би в ситуацію вчасно не втрутились працівники поліції.

До правоохоронців надійшла інформація про те, що 30 – річна мешканка Конотопа підшукує «кілера» для вбивства свого чоловіка. Враховуючи серйозність отриманого повідомлення за даним фактом було відкрито кримінальне провадження за п.11 ч.2 ст. 115 (Вбивство на замовлення) Кримінального кодексу України, у межах якого працівники поліції та прокуратури розпочали низку слідчих (розшукових) дій.

З’ясували, що дана жінка проживає зі співмешканцем та двома малолітніми дітьми 3-ох та 7-ми років. Аби впевнитись в серйозності її намірів поліцейські знайшли чоловіка, який погодився зіграти роль «кілера» і зустрітися із жінкою. Під час зустрічі, остання повідомила, що готова сплатити певну суму коштів за вбивство свого чоловіка, який є біологічним батьком її дітей. Половину обіцяної суми та його фото віддала відразу. Решту пообіцяла віддати після виконання домовленості.

Працівники кримінальної поліції та слідства поспілкувались і із так званою «жертвою». Чоловік був шокований від почутого, але погодився «підіграти» поліцейським.

Затримали замовницю під час передачі останньої частини грошей умовному «кілеру». Наразі жінку затримано в порядку ст. 208 Кримінального кодексу України. Згідно чинного законодавства за скоєне їй загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення