На Сумщині злочинець загинув у ДТП на щойно вкраденому скутері

 ТСН

У місті Шостка Сумської області сталося ДТП за участю фури та вкраденого скутера. 36-річний крадій помер в реанімації від отриманих тілесних ушкоджень, повідомляється на сайті прес-служби управління Нацполіції Сумської області.

Згідно з інформацією, до місцевого відділу поліції звернувся житель району із заявою про те, що в нього вкрали скутер. Чоловік припаркував транспорт біля однієї з багатоповерхівок, де проводив профілактичні роботи ліфтового обладнання. Коли закінчив роботу і вийшов на вулицю – скутера вже не було.

На пошуки транспорту правоохоронцям не знадобилося багато часу. Цього ж дня у місті сталося ДТП за участю краденого скутера і фури.

"На місце аварії виїхали працівники поліції по нагляду за дорожнім рухом та слідчо-оперативна група. Правоохоронці з'ясували, що скутер значиться як викрадений. Чоловік, що перебував за його кермом, отримав тяжкі тілесні ушкодження та був без свідомості. Тож поліцейські негайно викликали карету "швидкої допомоги", а медики доправили чоловіка до Шосткинської ЦРЛ", - зазначив начальник Шосткинського відділу поліції Віктор Гузей.

Варто зазначити, що 36-річний крадій скутера загинув у реанімації від отриманих травм. Також він вже неодноразово відбував покарання за скоєні злочини. Нагадаємо, раніше у Городнянському районі Чернігівської області водій авто Ford Focus наїхав на трьох малолітніх дітей, 7-річний хлопчик загинув на місці ДТП. Правоохоронці встановили, що 45-річний мешканець міста Городні напідпитку не впорався з керуванням.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення