На суму 1,5 млн гривень: у Києві затримали чоловіка із наркотиками (фото)

Поліцейські провели обшук за місцем проживання киянина та вилучили речовини, схожі на солі «PVP», канабіс, амфетамін та пігулки з наркотичним вмістом, які направили на експертизу. Зловмиснику загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Про це повідомляє поліція Києва.

Патрулюючи територію Святошинського району столиці, дільничні побачили підозрілого молодика. Коли він раптово змінив напрямок руху, то привернув увагу правоохоронців, які вирішили зупинити його для перевірки.

Під час поверхневого огляду у хлопця поліцейські виявили близько одного кілограма кристалоподібної речовини жовтого кольору, ймовірно, солей «PVP». Для документування події та вилучення виявленої речовини правоохоронці викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Зазначається, що за місцем мешкання затриманого ми провели невідкладний обшук, в ході якого виявили та в подальшому вилучили близько 2,5 кілограмів речовини рослинного походження, схожої на канабіс, 1,5 кілограми, ймовірно, наркотичних кристалоподібних солей жовтого та блакитного кольорів, 100 грамів білої порошкоподібної речовини, схожої на амфетамін, а також пігулки рожевого кольору, пакетики з пазовими замками та ваги для зважування. Орієнтовна вартість вилучених наркотиків, за цінами «чорного ринку», становить близько 1 500 000 гривень. Вилучені речовини направлено на проведення експертизи.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення