На територію миколаївської нафтобази увірвалася люди зі зброєю (фото, відео)

 Новости - N

Сьогодні вранці група невідомих зі зброєю силою увірвалася на територію миколаївської нафтобази на вул. Космонавтів.

Невідомі були в чорній уніформі, з нашивками «ДФС» на рукавах. За словами охоронців нафтобази, для того, щоб проникнути на територію, невідомі зламали замок на воротах. Вони заявили, що є представниками державної фіскальної служби і нібито прийшли з перевіркою. При цьому ніяких документів, які б підтверджували їх повноваження, пред'явлено не було.

Водночав у пресслужбі ДПУ в Миколаївській області виданню підтвердили, що на нафтобазу дійсно приїхали перевіряючі. Йдеться про спільну перевірку співробітниками акцизного департаменту ДПС України та київської податкової міліції.

Охоронці нафтобази розповіли, що непрохані гості пройшли на територію резервуарного парку нібито для того, щоб відібрати проби палива.

На прохідну нафтобази приїхав представник власника, який підтвердив, що жодних документів на право проведення перевірки надано не було, і повідомив, що в умовах карантину подібні перевірки заборонені.

На місце також прибув голова Миколаївської облдержадміністрації Віталій Кім. Губернатор попросив озброєних людей або пропустити його на територію, або покликати до нього старшого.

У коментарі журналістам Віталій Кім заявив, що хоче особисто розібратися в ситуації навколо стратегічно важливого об'єкта, який «лихоманить» ось вже протягом місяця.

Судячи з того, як розгортаються події, швидше за все мова йде про все ті ж спроби рейдерського захоплення нафтобази. Зрозумівши після першої невдалої спроби, що силою захопити об'єкт не вдасться, рейдери намагаються зробити це за допомогою державних структур.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення