На Тернопільщині чоловік забив до смерті пенсіонера, якого доглядав (фото, відео)

До поліції в Тернопільській області надійшло повідомлення від жителя обласного центру, який «стурбовано» заявив, що виявив без ознак життя та з численними тілесними ушкодженнями 77-річного пенсіонера, якого він доглядав.

Працівники відділу кримінальної поліції Тернопільського районного управління поліції спільно з управлінням карного розшуку ГУНП в Тернопільській області провели комплекс першочергових оперативно-розшукових заходів, в ході яких за декілька годин відновили обставини доленосного дня.

З’ясовано, що між заявником та потерпілим постійно виникали конфлікти. Дідусь звинувачував доглядальника у систематичних крадіжках грошових коштів. Остання сварка завершилась бійкою, в ході якої зловмисник почав завдавати удари зламаною милицею по різним частинам тіла пенсіонера. Бездиханне тіло він прикрив меблями, відкрив газові пальники, після чого з місця злочину втік.

Через добу фігурант повернувся до квартири та для того, щоб відвести від себе підозру, викликав правоохоронців. Також він повідомив, що вже два дні не заходив до потерпілого, але записи камер відеонагляду біля будинку спростували його розповідь.

Наразі душогубця затримано в порядку 208 КПК України, йому вже повідомлено про підозру за фактом умисного вбивства. Тривають слідчі дії.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення